2020-02-25 20:29

Cântăreaţa Monica Anghel a născut, vineri dimineaţă, un băieţel

 |  13:31
Cântăreaţa Monica Anghel a născut, vineri dimineaţă, un băieţel

CântăreaţaMonica Anghel a născut, vineri, în jurul orei 8.00, un băieţel, care a primitnumele de Aviv Alexandru, a anunţat artista pe site-ul ei, unde a ţinut unjurnal de sarcină.

Băieţeluleste perfect sănătos. "Are 3,250 kg, a primit nota 10 din partea medicilorşi îl voi boteza Aviv Alexandru", spune Monica Anghel.

MonicaAnghel a refuzat să afle sexul copilului, astfel încât s-a pregătit cu un numeatât pentru o fată, cât şi pentru un băiat.

AvivAlexandru este primul copil al cântăreţei în vârstă de 39 de ani. Ea are orelaţie de peste un an cu actualul ei iubit.

Cântăreaţa afost căsătorită cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divorţat în2005, după 11 ani de mariaj.

MonicaAnghel prezintă, împreună cu Bogdan Miu, emisiunea "Deşteptarea" lapostul de radio Europa FM. Cunoscuta cântăreaţă Monica Anghel este şicâştigătoarea din 1996 a concursului Cerbul de Aur. De asemenea, ea areprezentat de două ori România la Eurovision - în 1996, alături de formaţiaSincron, şi în 2002, împreună cu Marcel Pavel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-26Parerea ta...

TICU
11 Sep 2010

Felicitari si sa-ti (sa va) traiasca voinicul. Sa ajunga cel putin la fel de faimos ca ilustra sa mamica. O nedumerire am: numele copilului este Aviv sau Tel Aviv?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine