2020-02-28 14:56

Carnagiu la Campionatul Naţional de Motociclism din cauza unui şofer nebun! | VEZI VIDEO

 |  18:32
Carnagiu la Campionatul Naţional de Motociclism din cauza unui şofer nebun! | VEZI VIDEO

Patrupersoane au fost rănite, duminică, pe aeroportul din Caransebeş, unde sedesfăşoară o competiţie de motociclism, după ce o persoană a intrat cu o maşinăpe pistă, victimele fiind transportate la spital.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severein, Ancuţa Cărbunaru,un şofer a intrat cu maşina pe pista Aeroportului din Caransebeş, unde sedesfăşura Campionatul Naţional Individual de Viteză la Motociclism.

"Pânăla această oră, ştim că un tânăr a intrat cu maşina pe pista aeroportului, pecare se desfăşura un concurs de motociclism, a ajuns în zona publicului, rănindcâteva persoane, după care a încercat să părăsească locul accidentului. A fosturmărit de motociclişti care se aflau la competiţie şi prins, împreună cuPoliţia, care l-a dus la audieri, la postul din Caransebeş", a spusCărbunaru.

Maşinaa lovit câteva persoane din public, după care şoferul a fugit cu autoturismul,fiind urmărit de motociclişti şi de Poliţie, iar ulterior fiind prins şi dus laaudieri la Poliţia Caransebeş.

Potrivitsursei citate, se vor face cercetări la faţa locului, dar Poliţia Rutieră aremai puţine abilităţi în zona aeroportului, întrucât nu este un drum public.

Unconcurent de la Campionatul Naţional Individual de Viteză de la Caransebeş,Ionel Pascotă, a declarat corespondentului MEDIAFAX că patru persoane au fostduse la spitalul din localitate, pentru îngrijiri medicale, după ce au fostrănite.

"Aintrat o persoană cu un Alfa Romeo pe pistă. A fost un carnagiu", a spusPascotă.

Pânăîn prezent nu se cunosc motivele pentru care tânărul a intrat cu maşina pepistă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine