2020-04-08 09:54

Cei şase militari răniţi la Şiviţa sunt în stare foarte bună

 |  17:20
Cei şase militari răniţi la Şiviţa sunt în stare foarte bună

Cei şase militari răniţi în accidentul produs duminică pedigul de la Şiviţa sunt în stare foarte bună, fiind sub supraveghere medicală,conform procedurilor, informează MApN, precizând că doar unul dintre ei a fosttransferat la Spitalul Militar Central din Bucureşti.

"Unul dintre militari se mai află internat laSpitalul Judeţean Galaţi, ceilalţi cinci fiind deja preluaţi pentrusupraveghere de specialitate şi recuperare de către medicii militari - patru aufost transferaţi la Spitalul Militar din Galaţi, iar unul la SpitalulUniversitar de Urgenţă Militar Central din Bucureşti. Toţi cei şase militari aufost diagnosticaţi cu traumatisme minore şi contuzii", se arată încomunicatul MApN.

Potrivit sursei citate, ministrul Gabriel Oprea şi şefulStatului Major General, amiralul Gheorghe Marin, urmăresc cu atenţie starea desănătate a militarilor răniţi în accident.

Un autocamion militar DAC-665 T, care se afla în misiunede intervenţie pentru consolidarea digului din localitatea Şiviţa, Galaţi, s-arăsturnat, duminică, în jurul orei 11.30.

În autocamion se aflau 12 militari din Batalionul 284Tancuri, care executau consolidarea digului, cu saci de nisip, pe malul râuluiPrut.

În urma producerii accidentului, şase militari aflaţi înautocamion au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Galaţi, Direcţia Medicalădin MApN monitorizând permanent evoluţia stării de sănătate a militarilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine