2020-04-03 08:10

Cel puţin 15 morţi, într-o busculadă la Love Parade în Germania

 |  21:34
Cel puţin 15 morţi, într-o busculadă la Love Parade în Germania

Cel puţin 15 persoane au murit şialte zece au fost rănite, sâmbătă după-amiază, într-o busculadă produsă întimpul unei manifestaţii tehno Love Parade desfăşurate la Duisburg, în vestulGermaniei, conform unui nou bilanţ anunţat de poliţia locală.Nouă dintre victime sunt femei, iar şase sunt bărbaţi, aprecizat poliţia.

Un bilanţ anterior indica moartea a zece persoane şi rănireaaltor cel puţin 15.

Organizatorii au afirmat că la eveniment au participat 1,4milioane de persoane.

Busculada s-a produs în momentul în care forţele de ordine auîncercat să oprească câteva mii de persoane să intre în zona unde se desfăşuraparada, relatează Sky News.

"Informaţiile iniţiale indică declanşarea unei mişcări depanică la intrarea în tunel", a declarat comandantul poliţiei, RalfKlauck.

Corespondenţii de presă aflaţi la faţa locului au relatat că persoanele prinse în tunel au fost completzdrobite, neputându-se mişca în nici o direcţie.

Echipele de intervenţie au ajuns cu dificultate la victime,fiind nevoite să treacă printre mii de participanţi la eveniment.

Conform unui bilanţ citat de Sky, cel puţin 100 de persoane au fost rănite în urma incidentului.

Parada continua sâmbătă seara în oraşul Duisburg, mareamajoritate a participanţilor neavând cunoştinţă de incident imediat dupăproducerea acestuia, a relatat canalul de televiziune NTV.

Un purtător de cuvânt al municipalităţii a afirmat căautorităţile au refuzat să evacueze imediat zona, unde se află încă mii depersoane, temându-se de producerea unor noi mişcări de panică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine