2020-02-24 13:56

Cerşetorii români au invadat Oxfordul

 |  16:48
Cerşetorii români au invadat Oxfordul

Bandeorganizate de cerşetorie, formate din femei românce, adeseori însărcinate sauavând cu ele copii mici, au invadat oraşul britanic Oxford, unde cerşesc şifură bani sau diverse lucruri în special de la turişti, relatează cotidianulThe Oxford Times, în ediţia electronică de vineri.

Îmbrăcateîn haine ţărăneşti, acestea le spun oamenilor o poveste lacrimogenă într-oengleză defectuoasă, afirmând că au nevoie de bani pentru mâncare şi laptepentru copii.

SergentulClaire Storry le-a cerut, joi, membrilor comunităţii să nu le mai dea banicerşetorilor care vin în oraş din Slough în autobuze şi trenuri.

"Vizeazăstudenţii străini şi vizitatorii", a declarat ea. "Vrem să creştemconştientizarea populaţiei şi face apel să nu li se mai dea bani cerşetorilor.Ei locuiesc în Slough şi vin să cerşească şi să fure diverse lucruri. Încearcăsă le distragă atenţia oamenilor la bancomate şi să fure bani", a explicatea, adăugând că joi au furat 50 de lire sterline de la doi turişti japonezi sauchinezi.

Cerşituleste considerat infracţiune, iar ofiţerii care văd pe cineva cerşind îl potaresta.

SergentulStorry a declarat că cerşetoarele sunt văzute în general cel puţin o dată pesăptămână în locuri turistice sau comerciale. "Nu sunt aici în fiecare zipentru că merg în diferite oraşe", a adăugat ea.

"Majoritateasunt îmbrăcate în haine tipic româneşti, cu foste lungi şi largi, au părul lungşi cele mai multe sunt scunde şi îndesate. Susţin că nu vorbesc engleza şiuneori îşi pun copiii să ia banii", a explicat ea. "Ne jucăm de-a şoareceleşi pisica pentru că ele ştiu unde sunt camerele de supraveghere", aconchis sergentul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine