2020-02-26 19:31

CFR SA vrea să închirieze spaţiile din gări marilor lanţuri de magazine

 |  13:24
CFR SA vrea să închirieze spaţiile din gări marilor lanţuri de magazine

CFR SA vreasă închirieze spaţiile din 15 gări unor lanţuri mari de magazine, urmând să fiedisponibile fast-food-uri, restaurante, farmacii, librării, florării şi unităţibancare, pe o suprafaţă reprezentând 30% din cea a staţiilor, a declaratdirectorul general al companiei, Emil Sabo.

"Amelaborat un ghid de bune practici comerciale pe modelul căilor ferate dinGermania în care am identificat proceduri de închiriere şi gestionare a spaţiilordin gări. Vrem să licităm pentru gările din primele 15 oraşe ca număr delocuitori, spaţiile în lanţ şi pe calupuri. Căutăm firme mari care oferă ocalitate mai bună şi dau un alt aspect gării şi din punct de vedere alcurăţeniei", a spus Sabo.

El a spus cărestul suprafeţelor din gări vor fi închiriate în continuare şi firmelor mici.

DirectorulCFR SA a explicat că nu pot fi scoase la licitaţie toate cele 15 gări deodată,deoarece pentru unele dintre acestea există contracte de închiriere aflate înderulare, astfel că vor fi licitate pachete de câte trei sau patru staţii.

Totodată,Sabo a spus că a elaborat un ghid de bune practici şi pentru şefii de gară carevor avea în responsabilitate să schimbe aspectul clădirii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine