2020-08-05 01:34

CFR trece la ora Europei Orientale în noaptea de sâmbătă spre duminică

 |  13:03
CFR trece la ora Europei Orientale în noaptea de sâmbătă spre duminică

CFR Călători va trece în activitatea de transport la ora Europei Orientale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, când ora 4.00 devine ora 3.00.

Trecerea la ora Europei Orientale nu va modifica mersul trenurilor în vigoare.

Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora oficială de vară până în noaptea de 27 spre 28 octombrie.

În noaptea de 27 spre 28 octombrie 2012, când ora 4.00 devine ora 3.00, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4.00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie.

Vor fi afectate de schimbarea de oră un număr de 82 de trenuri, din care 40 InterRegio, 40 Regio şi două InterCity.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de duminică, 28 octombrie 2012, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina, trenurile vor circula după orariile din mersul de tren în vigoare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639579-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz