2020-02-28 12:09

Comisar de la Garda Financiară, arestat pentru corupţie

 |  12:47
Comisar de la Garda Financiară, arestat pentru corupţie

Un comisarde la Garda Financiară Bucureşti a fost arestat preventiv de TribunalulBucureşti, fiind acuzat, împreună cu un coleg, că ar fi primit 5.000 de leipentru a-i aplica unei societăţi o amendă mai mică şi a nu îi suspendaactivitatea.

ProcuroriiDirecţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) îi cercetează pe Bogdan Nichiţelea şiMarian Anghel, ambii comisari în cadrul Gărzii Financiare - Secţia Bucureşti,pentru luare de mită, potrivit unui comunicat de miercuri al DNA.

Anchetatoriiau stabilit că, luni, la un control de la o societate comercială din Capitală,Bogdan Nichiţelea şi Marian Anghel i-au pretins administratorului firmei,denunţător în cauză, 5.000 de lei pentru a aplica o amendă mai redusă în raportcu neregulile constatate şi pentru a nu suspenda activitatea societăţii.

În aceeaşizi, cei doi comisari au primit de la denunţător 5.000 de lei, fiind prinşi înflagrant delict.

Marţi,procurorii anticorupţie i-au reţinut pentru 24 de ore, iar Tribunalul Bucureştia hotărât, în aceeaşi zi, arestarea preventivă a lui Bogdan Nichiţelea pentru29 de zile şi cercetarea în stare de libertate a lui Marian Anghel.

ProcuroriiDNA au atacat această decizie cu recurs, care va fi judecat de Curtea de ApelBucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine