2019-08-18 16:52

Compania Asesoft a preluat managementul grupului Realitatea Media

 |  13:32
Compania Asesoft a preluat managementul grupului Realitatea Media

CompaniaAsesoft a preluat managementul Realitatea Media, intenţionând să facă oinvestiţie de 75 de milioane de euro în următorii cinci ani în grupul controlatde Sorin Ovidiu Vântu.

"Astăzi,25.10.2010, compania noastra a decis preluarea managementului grupuluiRealitatea Media. În acest mod, compania Asesoft, cunoscută atât pe piaţăinternă, cât şi pe plan internaţional pentru calitatea serviciilor informatice,vine în întâmpinarea nevoii Realitatea TV de retehnologizare în vedereatrecerii la emisia HD (high-definition)", se arată într-un comunicat emisde compania Asesoft.

Potrivitcomunicatului, compania Asesoft va pune la dispoziţia Realitatea Media atâtsumele necesare acestui proces, cât şi expertiza profesională a echipelor salede specialişti.

"Companianoastră va încerca astfel să răspundă noilor provocări tehnice şi editoriale pecare evoluţia industriei media la nivel mondial le reclamă. Asesoft esteconvinsă că investiţia de 75 de milioane de euro pe care o va face în decurs decinci ani în modernizarea şi dezvoltarea operaţiunilor internaţionale aleRealitatea Media va reuşi să genereze o rată a profitului de circa 35%,rezultat peste media europeană a acestei industrii", se mai spune încomunicat.

SebastianGhiţă controlează grupul de firme Asesoft, care activează în domeniul IT&C.Cea mai importantă companie din cadrul grupului este Asesoft Distribution, cuafaceri de circa 100 milioane de euro în 2009.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray