2020-08-05 02:49

Condamnat la 218 ani de închisoare

 |  10:40
Condamnat la 218 ani de închisoare

Șeful grupării infracţionale americane Asian Boyz, Pierre Mercado, a primit o condamnare la 218 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat pentru uciderea a patru persoane, cinci tentative de omor şi două răpiri comise în ceea ce gruparea sa numea 'vara nebuniei' din 1995, când a încercat să dobândească statutul de cea mai temută gaşcă din Los Angeles. Mercado (38 ani) este cel din urmă membru al grupării ajuns în faţa instanţei.

Asian Boyz este o grupare asiatico-americană formată în 1985 de către tinerii cambodgieni din sudul Californiei, însă are 'filiale' pe întregul teritoriu al Statelor Unite.

Pierre Mercado, împreună cu fratele său mai mare Marvin, şi el membru important al grupării, reuşiseră să fugă în Filipine la scurt timp după comiterea actelor violente. Ambii au fost arestaţi în 2007 şi aduşi la Los Angeles pentru a fi inculpaţi, conform Agerpres. Marvin Mercado a fost acuzat de opt omucideri şi condamnat anul trecut la opt pedepse cu închisoarea pe viaţă, fără posibilitatea de a fi eliberat condiţionat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639573-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz