2020-02-16 21:27

Conducerea Senatului, nemulţumită că ANI nu a transmis rapoartele anuale de activitate

 |  16:06

ConducereaSenatului a decis, marţi, să se adreseze Consiliului Naţional de Integritate,nemulţumită de faptul că Agenţia Naţională de Integritate nu a răspunssolicitărilor de transmitere a rapoartelor anuale de activitate.

ChestorulSenatului Ioan Chelaru a declarat că Biroul Permanent al Senatului "a luatact" de scrisoarea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), care conţine"unele precizări şi clarificări" asupra unor dezbateri publice asuprarapoartelor de activitate ale Agenţiei.

Scrisoareatrimisă de ANI conducerii Senatului conţinea câteva prevederi ale legii deorganizare şi funcţionare a Agenţiei, precum şi link-uri către pagini deinternet pe care erau publicate rapoarte trimestriale de activitate, pe 2008 şiprima parte a anului 2009.

ConducereaSenatului a considerat scrisoarea trimisă de ANI "un fel de praf înochi", a afirmat Chelaru.

"ANI netransmite un fel de scrisoare privind precizări şi clarificări referitoare ladezbateri publice. Nu am apreciat că este neapărat cea mai corectă modalitatede a colabora cu Senatul", a precizat el.

Chelaru amenţionat că, în aceste condiţii, Biroul Permanent al Senatului a decis să seadreseze Consiliului Naţional de Integritate (ANI), solicitând rapoartele deactivitate anuală pe 2008 şi 2009, precizând că CNI are la dispoziţie o lunăpentru a le transmite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine