2019-10-15 19:49

Consilier local din Arad, găsit mort în maşină, după ce ar fi fost ucis de un oier

 |  12:11

Bărbatulgăsit mort, duminică, în autoturismul său, în faţa casei din comuna arădeanăBata, a fost consilier local şi liderul organizaţiei locale a PNL, iaranchetatorii spun că acesta a fost ucis de un crescător de oi şi de cătreangajatul acestuia, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Procurorulde caz, Denisa Marţi, a declarat, luni, că doi suspecţi au fost reţinuţi înacest caz pentru 24 de ore, duminică seară, ei fiind acuzaţi de lovituricauzatoare de moarte.

Conformsursei citate, bărbatul ucis, care era crescător de oi, tehnician veterinar şiavea funcţii politice locale, a avut o altercaţie, sâmbătă seară, cu angajatulunui alt proprietar de oi, pe care l-ar fi lovit cu pumnul în faţă.

Ulterior,angajatul lovit şi cu proprietarul oilor l-au aşteptat pe bărbat pe drumul săuspre casă, unde l-ar fi atacat.

"Ceidoi au vrut să îi aplice victimei o corecţie şi l-au lovit cu pumnii,picioarele şi cu coada de la o sapă. L-au abandonat pe drum în viaţă, iarvictima a reuşit să ajungă până în maşina sa, unde a fost găsită decedată adoua zi", a spus Marţi.

Duminicăseară, cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar luni după-amiazăvor fi prezentaţi judecătorilor Tribunalului Arad cu propunere de arestarepreventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Referitor laidentitatea bărbatului ucis, care se numea Ion Străin şi avea 40 de ani,primarul din Bata, Ioan Nircurescu, a declarat că acesta a fost consilier localdin partea PNL şi liderul organizaţiei locale a PNL.

"Era omcu şcoală, era şi tehnician veterinar, a fost pe vremuri şi directorul căminuluicultural. În utlima vreme, creştea oi şi lucra ca paznic la cariera de piatrădin zonă. E tragic că şi tatăl său a murit la doar 33 de ani, înecat", adeclarat edilul şef.

Conformacestuia, victima urma să se căsătorească cu o profesoară, care esteînsărcinată.

Bărbatul afost găsit mort, duminică dimineaţă, în maşina sa aflată în faţa casei, înmijlocul drumului, anchetatorii afirmând că acesta a fost ucis în bătaie şiapoi abandonat în autoturism.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-09-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray