2019-10-16 05:16

Costică Argint a fost adus în România

 |  18:55
Costică Argint a fost adus în România

CosticăArgint, condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare pentru ultraj contrabunelor moravuri şi arestat în decembrie 2009 de autorităţile italiene, a ajunsîn Bucureşti cu o aeronavă de linie de la Roma şi va fi dus în Arestul PoliţieiCapitalei.

Avionulcu care a fost adus Argint în ţară a aterizat, la ora 18.21, cu o întârziere de41 de minute, pe Aeroportul Herni Coandă din Capitală.

CosticăArgint (53 de ani) va fi dus de o escortă a Poliţiei Române, care l-a preluatde la Roma, în Arestul Poliţiei Capitalei, unde va rămâne închis până cândinstituţiile abilitate vor decide la ce penitenciar va fi încarcerat.

Bărbatula fost extrădat temporar în România, pentru a-şi ispăşi pedeapsa de trei ani şişase luni de închisoare, după care va fi retrimis în Italia, el fiind judecatîn mai multe procese, a anunţat marţi Poliţia Română.

CosticăArgint va fi retrimis în Italia după executarea pedepsei din România, pentru"finalizarea afacerilor judiciare pe teritoriul acestui stat", aprecizat, marţi, într-un comunicat de presă, Poliţia Română.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray