2020-02-28 13:30

Craiova: Şofer rănit după ce a fost împuşcat, în trafic, de un alt bărbat

 |  12:59
Craiova: Şofer rănit după ce a fost împuşcat, în trafic, de un alt bărbat

Un şofer din Craiova a fost rănit, luni, ajungând laspital, după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, în timpul uneialtercaţii pe care a avut-o în trafic cu un alt bărbat.

Incidentul a avut loc în zona Calea Bucureşti dinCraiova, la intersecţia străzilor Horia şi Nanterre, după ce unul dintre şoferinu i-a acordat prioritate celuilalt, într-un sens giratoriu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj,agent Amelia Căprărin, Florin Stania, de 28 de ani, din Craiova, ar fi pătrunsîn sensul giratoriu fără a-i acorda prioritate lui Ştefan Cosmulescu, de 22 deani. Cei doi s-au luat la ceartă, după care a urmat o şicanare în trafic. La unmoment dat, cei doi şoferi au oprit la intersecţia dintre străzile Horia şiNanterre, iar Cosmulescu a scos un pistol cu bile cu care a tras spre celălaltşofer.

În urma incidentului, Florin Stania a fost rănit, fiinddus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Poliţiştii Secţiei 3 Craiovafac cercetări în acest caz pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Conform sursei citate, şoferul care a tras cu pistolul aveapermis port-armă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine