2019-10-18 04:42

Cristi Borcea suferă de intoxicaţie cu mercur

 |  22:57
Cristi Borcea suferă de intoxicaţie cu mercur

Gazeta Sporturilor scriecă acţionarului de la Dinamo i-a fost depistat mercur în sânge, ca urmare aconsumului exegerat de pastile şi peşte crud. Tratamentul îl face la Miami şicostă 30.000 de euro, transmite Realitatea.net.

Imaginea1/1

Din cauza problemelor medicale din ce în ce mai acute, preşedintele executiv allui Dinamo, Cristi Borcea, a stat destul de departe de fotbal în turul acesteiediţii de Liga I.

publică azi un material şocant despreproblemele medicale ale şefului "câinilor". Ziarul scrie că din cauzaexcesului de pastile şi de peşte crud, lui Borcea i s-a descoperit în sînge ocantitate extrem de mare de mercur.

Pe lîngă afecţiunilesistemului osos de care suferă de mai multă vreme, acţionarul în vîrstă de 40de ani al roş-albilor plăteşte acum din cauza pasiunii sale pentru peşte şifructe de mare, dar şi a medicamentelor luate în exces începând din 2009încoace. Mai exact, lui Borcea i s-a găsit mercur în sînge la un control derutină la o clinică bucureşteană.

Iar la Miami se tratează decâteva luni bune la "The Mount Sinai Medical Center", o clinicăspecializată în chelatoterapie. Surse autorizate susţin că intoxicarea i-aagravat şi mai mult problemele medicale existente, cardiace şi la nivel osos.

Situaţia a fost confirmatăchiar de Borcea, Gazetei Sporturilor: "Da, aşa e, mi s-adescoperit o cantitate sporită de mercur în sânge". Efecteleintoxicării cu mercur au apărut prin erupţii variate la nivelul pielii, apoi prinafecţiuni cardiace. De asemenea, la nivelul oaselor şi al articulaţiilor, el asuferit diverse stări inflamatorii.

"Vă spun eu,Borcea are un picior damblagit, omu' e într-o stare delicată, ştiţi că nu măjoc cu astfel de vorbe", a spus şi Dumitru Dragomir. Sesiunile dechelatoterapie de la Miami îl costă pe Borcea 30.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-08-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray