2020-02-24 13:22

Cu 250 km pe oră pe Autostrada Soarelui. «Recordurile» vitezomanilor din România VEZI FILM

 |  16:55
Cu 250 km pe oră pe Autostrada Soarelui. «Recordurile» vitezomanilor din România VEZI FILM

Recordul şoferului grăbit este cel mai recent dintr-un şir lung deisprăvi la care au fost martore şoselele autohtone. Drumurile proaste nuconstituie o piedică în a apăsa fără teamă pe acceleraţie.

Record de viteză pe şoselele din România, transmite Realitatea.net. Un şofera fost surprins de radar circulând cu 248 de kilometri pe oră pe AutostradaSoarelui. Şoferul bucureştean a fost surprins de aparatul radarîn drum spre Constanţa şi oprit de poliţişti, care i-au suspendat permisulpentru 90 de zile. În plus, şoferul vitezoman a primit şi 9 puncte penalizare.

Recordul românului este ultimul dintr-un şir lung de isprăvi lacare au fost martore şoselele autohtone. Şoferii sau motociclişti teribiliştiuită că şoseaua nu le aparţine şi ignoră regulile de circulaţie, dar şi pe celede bun simţ, circulă cu viteză excesivă şi nu acordă prioritate. Nu de puţineori, din cauza inconştienţei lor, se petrec accidente grave. Drumurile proastenu constituie o piedică în a apăsa fără teamă pe acceleraţie.

Pe 1 august, un bucureştean a fost suprins de radar, cândtrecerea prin localitatea Poşta Câlnău cu 230 de km pe oră.În iulie, un şofer cu credinţă în Dumnezeu s-a filmat în timp ce asculta slujba laradio şi conducea cu peste 200 de km/oră. Conducătorul autoprofită că pe autostradă nu sunt radare şi calcă aceleraţia până când aculkilometrajului se duce... cu Dumnezeu înainte ... la 220 de kilometri pe oră.Tot în iunie, la Timişoara, un şofer de numai 21 de ani, a condus cu viteză,dar fără permis, a lovit mortal un om şi a fugit de la locul accidentului.În mai, tot un timişorean a fost înregistrat pe radar în timp ce conducea ca laraliu, cu 211 kilometri la oră.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine