2020-04-07 00:32

Curtea de Apel Galaţi a decis ca Antonie Solomon să fie judecat în stare de arest

 |  13:09
Curtea de Apel Galaţi a decis ca Antonie Solomon să fie judecat în stare de arest

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, varămâne în arest, după ce Curtea de Apel Galaţi a respins, vineri, recursulformulat de acesta la măsura arestării preventive, dispusă în urmă cu osăptămână de Tribunalul Galaţi, a declarat Irina Boldea, purtătorul de cuvântal Curţii de Apel.

Decizia de menţinere a stării de arest în cazul luiAntonie Solomon a fost luată după ce, cu o zi în urmă, instanţa gălăţeană aanunţat amânarea pronunţării în acest caz pentru vineri.

Înaintea şedinţei de judecată de joi, aproximativ 50 desusţinători ai lui Antonie Solomon s-au strâns în faţa sediului PalatuluiJustiţiei din Galaţi, afişând un banner pe care era scris: "Un suflet marenu poate fi închis" şi recitând o poezie compusă special pentru primarulsuspendat al Craiovei.

În 7 iulie, procesul a fost strămutat de la TribunalulArgeş la Tribunalul Galaţi printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şiJustiţie.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova,a fost arestat preventiv, în 3 martie, pentru luare de mită în formăcontinuată, uz de fals şi fals intelectual.

În 10 martie, Solomon a fost suspendat din funcţia deprimar, după ce prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, a semnat ordinul înacest sens.

Solomon este acuzat că ar fi primit 50.000 de euro mităde la un acţionar principal al firmei PIC din Piteşti pentru a-i facilitadiverse servicii în Craiova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine