2020-02-28 14:51

Cutie suspectă găsită la podul Băneasa, Poliţia Capitalei spune că e un joc internaţional

 |  12:03
Cutie suspectă găsită la podul Băneasa, Poliţia Capitalei spune că e un joc internaţional

O cutie suspectă a fost găsită, vineri dimineaţă, lapodul Băneasa, pirotehniştii Poliţiei Capitalei intervenind în acest caz, care,potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, face parte dintr-un jocinternaţional, astfel de incidente înregistrându-se şi în timpul summit-uluiNATO din Bucureşti

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, ChristianCiocan, a declarat, vineri, că, în cursul dimineţii, a fost găsită o cutiesuspectă în zona podului Băneasa. El a precizat că o echipă de pirotehnişti aiinstituţiei se află la faţa locului şi că, în urma verificărilor, s-a constatatcă este vorba despre un joc internaţional promovat pe Internet. El a precizatcă jocul presupune lăsarea unei cutii din plastic într-un loc public, în careeste pusă o hârtie cu un număr de telefon şi pe care sunt făcute precizăridespre faptul că nu este nimic periculos şi că se poate suna la numărulrespectiv pentru lămuriri.

Ciocan a mai declarat că zona este izolată şi că nuexistă niciun fel de pericol, dar că pirotehniştii îşi îndeplinesc misiunea încontinuare, conform instrucţiunilor în astfel de cazuri. Obiectul găsit va firidicat în condiţii de securitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei,astfel de incidente, legate de acelaşi joc, s-au înregistrat şi în timpulsummit-ului NATO de la Bucureşti.

Incidentul de vineri are loc în contextul în care înRomânia s-a aflat preşedintele israelian, Shimon Peres, pentru o vizită destat, care se încheie în cursul acestei dimineţi, înaltul oficial urmând sămeargă la Sofia.

Christian Ciocan a spus că nu poate preciza dacă traseullui Shimon Peres trecea prin zona podului Băneasa, aceste informaţii neintrândîn atribuţiile sale.

Foto: Antena 3


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine