2020-02-25 08:14

Dâmboviţa: Un mort şi doi răniţi, după ciocnirea unui autoturism cu un camion

 |  15:45
Dâmboviţa: Un mort şi doi răniţi, după ciocnirea unui autoturism cu un camion

Untânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna dâmboviţeană Raciu, a murit, iar altedouă persoane au fost rănite, în noaptea de miercuri spre joi, după ceautovehiculul în care se aflau s-a ciocnit cu cu un camion, iar ulterior ambelemaşini au luat foc.

Pompieriidâmboviţeni s-au deplasat la faţa locului şi au stins rapid focul, lucrând timpde o oră pentru a scoate fiarele contorsionate ale autoturismului de subautovehiculul de tonaj greu.

Potrivitreprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, traficul pe şoseaua de centură a municipiuluiTârgovişte a fost blocat şi deviat timp de două ore pentru a se evita blocajelerutiere şi a permite intervenţia echipelor de pompieri şi de ambulanţă.

"Unautoturism BMW s-a izbit violent de un camion. În urma impactului, şoferulmaşinii a decedat pe loc, iar pasagerii au suferit leziuni uşoare după ce aufost proiectate prin parbriz. Impactul a fost atât de puternic încât cele douămaşini au fost cuprinse imediat de flăcări, iar autoturismul s-a rupt în două,jumătate din el fiind sub autocamion. Pompierii au intervenit imediat cu oautospecială pentru a stinge flăcările. Şoferul camionului spune căautoturismul circula cu viteza foarte mare, iar la un moment dat a intrat pecontrasens şi nu a avut timp să reacţioneze, după impact maşina rupându-se purşi simplu în două. Din primele cercetări, rezultă că tânărul de 22 de anidecedat nu avea permis de conducere", a declarat subinspectorul LaurenţiuRăduna, de la Poliţia Rutieră Dâmboviţa.

Traficulpe şoseaua de centură, deviat pentru a se evita blocajele rutiere, a fostreluat după două ore.

Ceidoi pasageri din autoturism, răniţi uşor, nu au necesitat internarea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine