2020-04-07 11:43

Dan Bittman: Finanţele ştiu cine fură, dar sunt firme care n-au voie să fie controlate. VEZI FILM

 |  11:43
Dan Bittman: Finanţele ştiu cine fură, dar sunt firme care n-au voie să fie controlate. VEZI FILM

Fostul consilier al ministrului Sebastian Vlădescu spune că Finanţele aucunoştinţă de firmele care fură în România."Toţi cei care fură suntfilmaţi, îndosariaţi, arhivaţi", dar nu pot fi controlaţi niciodată, a maispus Bittman. Ministerul Finanţelor nu a dorit să comenteze declaraţiile luiBittman, transmite Realitatea.net.

Imaginea 1/1

Ministerul de Finanţe ştie cine fură, dar există firme care nutrebuie controlate niciodată. Declaraţia îi aparţine lui Dan Bittman, fost consilieral ministrului Sebastian Vlădescu, şi a fost făcută joi seara la Ora de foc.

"Să nu credeţi că nu se ştie la nivelul Ministerului de Finanţe ce seîntâmplă în România. Să nu credeţi că nu se ştie pe unde se fură, cine fură.Sunt filmaţi, sunt îndosariaţi, sunt arhivaţi. Toţi cei care fură. Dar existăfirme care n-au voie să fie controlate niciodată şi oameni care n-au voie săfie controlaţi niciodată", a spus Dan Bittman la Ora de Foc.

Dan Bittman a mai spus că a lucrat în minister doar pentru a vedea,din curiozitate, ce se întâmplă "în interior", şi că nu doreşte săarate cu degetul spre anumite persoane din această instituţie.

Ministerul Finanţelor Publice nu a dorit să comentezeafirmaţiile fostului consilier Dan Bittman.

Joi, fiscul a raportat că şi-a îndeplinit planul.

Dan Bittman a lucrat în Ministerul Finanţelor în perioadaianuarie - iunie 2010, în funcţia de consilier al ministrului SebastianVlădescu. La începutul lunii iunie, artistul a demisionat.

"Mi-am datdemisia pentru că la Ministerul de Finanţe se fac restructurări şi am zis că emai bine să fiu eu primul care îmi dau demisia decât să aud că folosesc baniistatului şi că din cauza mea ţara nu merge bine", a declarat laRealitatea TV, Dan Bittman.

Dan Bittman nu este străin de lumea politică. În 2008, acandidat la Primăria Sectorului 1, din partea Partidului Ecologist Român. Învârstă de 48 de ani, Bittman este liderul trupei Holograf din 1985. În 1994 areprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision, unde a acumulat14 puncte, ocupând la final locul 21. În anii 2001-2003, a moderatemisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzată de TVR 1. Din noiembrie 2004 estegazda emisiunii Dănutz S.R.L., de pe acelaşi post de televiziune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine