2020-02-28 12:08

Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA legat de noul dosar, dar şi de acuzaţiile vechi

 |  10:42
Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA legat de noul dosar, dar şi de acuzaţiile vechi

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, s-a prezentat, joidimineaţă, la DNA, unde a fost citat în legătură cu ultimele acuzaţii de şantajîn legătură cu bereaRedds produsă de Ursus, cât şi pentru a studia materialul de urmărire penalăprivind cauzele în care este cercetat de mai mult timp.

Dan Diaconescu a fost citat, joi dimineaţă, în douădosare, cel privind şantajarea primarului din Zărand, Ion Moţşi a omului de afaceri Petre Paul Ţârdea şi, respectiv, cel privind un presupusşantaj în legătură cu berea Redd produsă de Ursus.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că patronulpostului OTV, Dan diaconescu, jurnalistul Silviu Alupei, şi ale două persoane,au fost citate, joi, la DNA, pentru a le fi aduse la cunoştinţă învinuirileîntr-un nou dosar deschis pe numele realizatorului.

Avocatul postului OTV, Cătălin Daniel Fenechiu, a confirmat pentruMEDIAFAX, informaţia precizând că la DNA, au fost citaţi Dan Diaconescu,jurnalistul Silviu Alupei, directorul postului OTV, Diana Voiculescu şi DoruAndrei Costin Iuga.

Procurorii DNA, poliţia şi Jandarmeria au descins, marţi dimineaţă, lasediul SC Ursus Breweries SA din Calea Victoriei, unde au căutat probe cuprivire la şi altor persoane în legătură cu o anchetăjurnalistică privind berea Redds produsă de Ursus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine