2019-10-14 08:56

Dana Nălbaru revine în trupa Hi-Q

 |  13:54
Dana Nălbaru revine în trupa Hi-Q

CântăreaţaDana Nălbaru a revenit în trupa Hi-Q, la şapte ani după ce ea şi cei doi colegiai săi, Mihai Sturzu şi Florin Grozea, au decis să o ia pe drumuri diferite.

Astfel, înnoua formulă, Hi-Q are deja o piesă înregistrată - single-ul "Încă odată" -, a lucrat şi la alte cântece şi se pregăteşte să filmeze unvideoclip.

Dana, Florin şi Mihai plănuiau încă de acum un an şi jumătatereunirea trupei. Ei au decis să păstreze totul secret, vestea fiind anunţatăluni.

Trupa Hi-Q afost fondată în Braşov, în anul 1996, de Mihai Sturzu şi Florin Grozea, peatunci elevi de liceu. Grupul a dat lovitura cu emisiunea "Totul va fibine", difuzată de Antena 1 în vara anului 2000, continuând de atunciseria de emisiuni TV până în 2006. În cei aproape 14 ani de activitate, Hi-Q alansat şapte albume, 20 de videoclipuri şi opt single-uri nr. 1 în România."Lose You", prima melodie în limba engleză a trupei, a fost difuzatăinclusiv în Canadaşi America Latină. După despărţirea de Dana Nălbaru, Mihai şi Florinau încercat mai multe variante de voce pentru trupă.

Dana Nălbarua făcut parte din grupul Hi-Q în perioada 1996 - 2003, orientându-se apoi cătreo carieră solo. Ea a lansat albumele "Zbor", "Intră în joc"şi "Parfum". De asemenea, ea a interpretat un rol în filmul"După ea", alături de actorul Dragoş Bucur, care mai apoi i-a devenitsoţ şi cu care are o fetiţă, Sofia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray