2020-08-10 12:19

DIICOT Cluj: Claudiu Niculescu audiat timp de peste patru ore la în dosarul transferurilor

 |  15:43
DIICOT Cluj: Claudiu Niculescu audiat timp de peste patru ore la în dosarul transferurilor

Fostul jucător şi antrenor al "U" Cluj Claudiu Niculescu a fost audiat, joi, la DIICOT Cluj, timp de peste patru ore, ca martor în dosarul privind prejudicierea clubului de fotbal "U" Cluj cu 11 milioane de euro prin transferul unor jucători, el nedorind să facă declaraţii despre caz.

Claudiu Niculescu, fost jucător şi antrenor al "U" Cluj, a fost audiat la DIICOT Cluj timp de peste patru ore în dosarul privind prejudicierea clubului de fotbal "U" Cluj.

La ieşirea de la audieri, el a afirmat că a primit înştiinţare, s-a prezentat de bunăvoie la DIICOT şi nu are alte declaraţii de făcut.

Claudiu Niculescu, fost jucător şi fost antrenor al "U" Cluj, în prezent antrenor al FC Bihor din Liga a II-a, a fost citat în calitate de martor în dosarul privind prejudicierea clubului de fotbal "U" Cluj cu 11 milioane de euro prin transferul unor jucători de la acest club la Petrolul Ploieşti.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în perioada următoare urmează să fie audiaţi fotbalişti de la Petrolul Ploieşti.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) informa că, în perioada mai-septembrie 2012, persoane din cadrul SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA au acţionat în scopul obţinerii unor beneficii financiare substanţiale prin transferarea, cu titlu gratuit, a 15 jucători de fotbal către SC Fotbal Club Petrolul SA.

Poliţia Română preciza că sportivii sunt înregistraţi la noul club, figurând cu o valoare de transfer ridicată, unul dintre ei fiind transferat deja la un al treilea club sportiv contra unei sume apreciate la 250.000 de euro.

Astfel, se estimează că, prin această modalitate, clubul sportiv din Cluj a fost prejudiciat cu aproximativ 10,95 milioane euro (45.225.000 RON), arăta Poliţia Română. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz