2020-02-17 15:04

Diverta închide din 27 septembrie cea mai mare librărie a reţelei, de pe Bulevardul Magheru

 |  12:52
Diverta închide din 27 septembrie cea mai mare librărie a reţelei, de pe Bulevardul Magheru

Diverta vaînchide pe 27 septembrie cea mai mare librărie a reţelei, situată pe bulevardulMagheru şi deschisă în urmă cu doi ani, într-un proces de reducere a pierderilorcare prevede închiderea a încă trei magazine până la sfârşitul anului, potrivitunui anunţ al companiei.

"Închidereamagazinului ne ajută să eficientizăm business-ul, şi să reducem pierderile lanivel de reţea. În urma închiderii magazinelor neprofitabile vom reducecosturile cu un milion de euro anual, iar Diverta Magheru nu va impacta negativbusinessul, deoarece mulţi dintre clienţi deja i-am regăsit în Diverta Băneasasau în celelalte şase magazine din Bucureşti.", a declarat, într-un comunicat,Amalia Buliga, directorul executiv al Diverta.

Ultima zi devânzare a magazinului din Magheru este 26 septembrie 2010.

Diverta, cu54 de magazine în întreaga ţară, se află într-un proces de eficientizare înurma scăderii vânzărilor şi a traficului.

"Vănzărileşi traficul au scăzut, iar procedura de reorganizare presupune închidereamagazinelor care nu se află pe profit. De la începutul anului s-au închis optmagazine, iar în prezent Diverta operează 54 de unităţi, iar până la sfârşitulanului va ajunge la 50 de unităţi, adică la o suprafaţă totală de retail de18.000 metri pătraţi. Urmează să se facă public un plan de relocări şideschideri de noi magazine", se menţionează în comunicat.

Pe de altăparte, reprezentanţii Diverta precizează că nivelul ridicat al chiriei dinlocaţia de pe bulevardul Magheru nu poate fi susţinută economic.

Lanţul delibrării Diverta, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, a cerut intrareaîn insolvenţă la sfârşitul lunii mai, în vederea reorganizării judi­ciare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine