2019-10-14 09:00

Doi militari morţi, alţ doi răniţi după un accident pe DN 6

 |  19:37
Doi militari morţi, alţ doi răniţi după un accident pe DN 6

Doi militaridin Batalionul 495 Infanterie din Bucureşti şi-au pierdut viaţa şi alţi doi aufost răniţi într-un accident rutier produs, duminică, pe DN 6Bucureşti-Alexandria, autoturismul Matiz în care se aflau fiind lovit frontalde o autoutilitară Ford care a intrat pe contrasens.

PotrivitMApN, accidentul s-a produs în jurul orei 10.00.

Încomunicatul ministerului se menţionează că, potrivit informaţiilor furnizate depoliţia rutieră, autoturismul Matiz în care se aflau cei patru militari,proprietate personală a unuia dintre ei, se deplasa regulamentar pe DN 6Bucureşti - Alexandria, când, în dreptul localităţii Stâlpu, judeţul Giurgiu, afost lovit frontal de o autoutilitară Ford care a intrat pe contrasens.

În urmaimpactului, soldatul Gheorghe Glăvan a decedat pe loc, iar soldatul NicuşorZlatea a decedat în drum spre spital. Şoferul autoturismului, fruntaşul FlorinDamalan, a fost transportat la Spitalul Universitar Bucureşti, fiinddiagnosticat cu politraumatisme, iar un alt militar, soldatul Nicolae Zavera, afost internat, cu diagnosticul de dublă fractură de mandibulă, în Spitalul deUrgenţă Floreasca.

Poliţiarutieră continuă cercetările, iar o comisie numită la nivelul Batalionului 495Infanterie va cerceta împrejurările producerii accidentului, precizeazăcomunicatul.

"MinistrulApărării Naţionale Gabriel Oprea şi conducerea Armatei îşi exprimă profundulregret pentru pierderea vieţii celor doi militari, sunt alături de familiileîndoliate şi urmăresc cu atenţie evoluţia stării de sănătate a celor doimilitari răniţi", se arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-11-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray