2020-02-26 17:15

Doi morţi şi trei răniţi, într-un accident pe DN1 Bucureşti – Ploieşti

 |  11:17
Doi morţi şi trei răniţi, într-un accident pe DN1 Bucureşti – Ploieşti

Doi bărbaţi au murit, iar alti trei au fost răniţi dupăce autoturismul în care se deplasau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, apărăsit partea carosabilă într-o curbă pe DN1 Bucureşti - Ploieşti, înlocalitatea dâmboviţeană Crevedia, iar apoi a lovit un stâlp de electricitatepe care l-a rupt.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean dePoliţie Dâmboviţa, în urma impactului, pasagerul din dreapta a murit, iarsoferul, rănit grav, a fost resuscitat timp de 45 de minute.

"Cu toate eforturile medicilor, conducătorul auto nua mai putut fi salvat, astfel că accidentul s-a soldat cu două persoanedecedate, şoferul şi pasagerul din dreapta sa, şi trei răniţi, pasagerii dinspate, iar anchetatorii urmează să stabilească în ce împrejurări a avut locaccidentul", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţeande Poliţie Dâmboviţa, inspector Florina Udroiu.

Din primele cercetări, a reieşit că viteza mare cu careşoferul a circulat constituie cauza accidentului, dar anchetatorii nu excludnici consumul de alcool. Din declaraţiile pasagerilor răniţi a reieşit căgrupul venise pe un lac din apropiere pentru a testa o barcă cu care urma săvină la pescuit duminică.

La ora transmiterii ştirii, unul dintre pasagerii răniţia fost transportat la un spital din Capitală, iar ceilalţi doi răniţi care auprimit îngrijiri medicale la faţa locului nu au necesitat internarea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine