2020-02-26 18:51

Doi tineri care cultivau cannabis şi îl vindeau, arestaţi la Slatina

 |  17:39
Doi tineri care cultivau cannabis şi îl vindeau, arestaţi la Slatina

Doi tineri din Slatina suspectaţi că ar fi înfiinţat ocultură de cannabis, plantă pe care unul dintre ei o vindea apoi sub formă derezină, au fost arestaţi de magistraţii Tribunalului Olt, la locuinţele lorfiind găsite petre trei kilograme de cannabis, două doze de cocaină, dar şisume de bani.

Potrivit biroului de presă al Direcţiei de Investigare aInfracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), doi bărbaţidin Slatina au fost reţinuţi, sâmbătă după-amiază, pentru 24 de ore, fiindînvinuiţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi trafic de minori.

Cei doi ar fi înfiinţat în urmă cu două luni o cultură decannabis la domiciliul lor, pentru a valorifica planta.

Conform anchetatorilor, unul dintre bărbaţi ar fi vândutîn Slatina droguri de risc şi mare risc, respectiv rezină de cannabis şicocaină, racolând, totodată, două adolescente de 15 şi 16 ani, pe care,ulterior, sub ameninţare cu violenţe, le-a obligat să practice prostituţia,sumele de bani fiind încasate de inculpat.

În urma percheziţiilor făcute de anchetatori acasă la ceidoi tineri au fost descoperite 3,650 de kilograme de cannabis, două doze decocaină şi 2,5 grame de rezină de cannabis, precum şi suma de 250 euro şi 400de lei.

Cei doi tineri au fost duşi, duminică, la Tribunalul Olt,care a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele lor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine