2020-02-28 17:59

Dosarul în care Omar Hayssam este judecat pentru delapidare este amânat succesiv

 |  18:30
Dosarul în care Omar Hayssam este judecat pentru delapidare este amânat succesiv

Trimişi în judecată de DIICOT pentru delapidare şi evaziune fiscală, în dosarul Bucovina, timpul pare că stă pe loc pentru Omar Hayssam şi fratele acestuia, Omar Mohammad. Mihai Baicu, avocatul celor doi, a lipsit de la ultimul termen, cel de luni, de la Tribunalul Bucureşti.

De la data de 5 noiembrie 2012, când a fost finalizat rechizitoriul, dosarul a tot fost amânat la instanţa de fond opt termene, ultimele cinci fiind amânate din cauza absenţei avocatului Mihai Baicu, care a invocat motive de natură medicală. Ce se întâmplă în această situaţie? Conform avocatura.com, termenul de luni, 17 iunie 2013, a fost şi el amânat până la data de 23 iulie.

La data de 2 octombrie 2010, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a finalizat rechizitoriul în Dosarul 276/D/P/2004, în care fraţii Mohammad şi Hayssam Omar, alături de alte persoane, sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Anchetatorii acuză că persoanele vizate au delapidat 78,4 milioane de lei şi au creat un prejudiciu de 4,2 milioane de dolari, respectiv 2,3 milioane de lei, iar alte 17,3 milioane de lei au fost spălate prin aceste inginerii financiare bine puse la punct şi elaborate dupa un plan bine stabillit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639883-12-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine