2020-02-17 14:08

Două autobuze s-au ciocnit în Capitală, mai mulţi pasageri fiind răniţi VEZI FILM

 |  11:21
Două autobuze s-au ciocnit în Capitală, mai mulţi pasageri fiind răniţi VEZI FILM

Autobuzele RATB implicate în accident urmau trasee turistice. Unuldintre ele se ducea la mânăstirea Căldăruşani. Autobuzul din faţă a pus o frânăbruscă, iar cel din spate nu a apucat să frâneze, transmite Realitatea.net.

Un accident în care au fostimplicate două autobuze s-a petrecut în urmă cu puţin timp, în Capitală. Mai mulţi călători au fostrăniţi, iar unul a ajuns la spital, după ce cele două autobuze s-au ciocnit.

Autobuzele RATB implicateîn accident urmau trasee turistice ecumenice. Unul dintre ele se ducea lamânăstirea Căldăruşani. Autobuzul din faţă a pus o frână bruscă, iar cel dinspate nu a apucat să frâneze, intrând în el.

Cele15 persoane din autobuze au căzut pe podea, o persoană în vârstă a fosttransportată la spital după ce s-a lovit la umăr, iar alta a primit îngrijirimedicale la faţa locului de la medicii echipajului SMURD.

Poliţiaface cercetări pentru a afla cum s-a produs accidentul, din primele informaţiise pare că de vină ar fi şoferul autobuzului din spate, care nu a păstratdistanţa regulamentară între autovehicule.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine