2020-03-30 15:34

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident produs pe DN 79A, în Arad

 |  15:50
Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident produs pe DN 79A, în Arad

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite,într-un accident rutier produs, vineri după-amiază, în judeţul Arad, pe DN 79A,după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu autoturismul deun copac.

Accidentul a avut loc la ieşirea din oraşul Chişineu-Crişspre Vama Vărşand, pe DN 79A, unde şoferul unui autoturism Volvo a pierdutcontrolul volanului, ieşind cu maşina de pe carosabil şi izbindu-se de uncopac.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, OvidiuLiber, în autoturism se aflau cinci tineri, iar doi au murit pe loc, în timp cetrei au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Arad.

Cei doi morţi sunt şoferul de 25 de ani şi prietenaacestuia, de 21 de ani.

"Din primele cercetări reiese că şoferul a făcut odepăşire regulamentară, însă la revenirea pe banda de mers, din cauza vitezeiexcesive, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă,autoturismul izbindu-se de un copac", a declarat sursa citată.

Traficul a fost îngreunat circa 30 de minute pe DN 79A,în zona oraşului Chişineu-Criş, poliţiştii făcând măsurători pe parteacarosabilă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine