2020-02-24 08:22

Două românce, arestate în Cipru după ce au atacat un bărbat cu un ciocan

 |  12:07
Două românce, arestate în Cipru după ce au atacat un bărbat cu un ciocan

Două românce au fost arestate sâmbătă în Cipru, subacuzaţia de jaf armat asupra patronului lor, care a fost atacat şi lovit în capcu un ciocan, relatează Cyprus Mail, în ediţia electronică de duminică. Celedouă femei susţin că bărbatul a încercat să întreţină relaţii sexuale cu unadintre ele.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a declarat că sâmbătădimineaţă se afla în locuinţa sa din Limassol, unde una dintre femei, oospătăriţă în vârstă de 25 de ani, l-a atacat şi l-a lovit cu un ciocan. Dupăce a reuşit să smulgă ciocanul din mâna femeii, aceasta a fugit, împreună cucompatrioata sa în vârstă de 21 de ani.

El a afirmat că femeia a încercat să fure bani dinlocuinţa sa.

Surse din cadrul poliţiei locale au afirmat că ambelefemei locuiau temporar în casa bărbatului, care a fost internat în spitalul dinLimasol, însă se află în afara oricărui pericol.

Şi cele două femei s-au prezentat la poliţie, afirmând căbărbatul a încercat să întreţină relaţii sexuale cu una dintre ele. Poliţia aemis mandate de arestare pe numele lor, iar femeile se află în custodiaforţelor de ordine.

Românca în vârstă de 25 de ani este anchetată pentru jafarmat şi rănirea gravă a bărbatului, iar colega sa este considerată complice lacele două infracţiuni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine