2020-02-24 14:57

Dragnea îl sfătuieşte pe Geoană să «ia o pauză»

 |  11:02
Dragnea îl sfătuieşte pe Geoană să «ia o pauză»

Secretarul general al PSD, LiviuDragnea, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că fostul lider al partiduluiMircea Geoană are în continuare sprijinul partidului la şefia Senatului, elapreciind, însă, că Geoană "trebuie să ia o pauză", întrucât nu aînţeles ce s-a întâmplat la ultimul Congres.

"Îi reproşez (lui Mircea Geoană -n.r.) că nu a înţeles ce s-a întâmplat la Congres, că nu ştie să piardă. VictorPonta e preşedintele PSD, iubit, neiubit, trebuie respectat. Nu cred că luiMircea Geoană i-a plăcut anii trecuţi când şi alţi lideri PSD îl criticau sauîl certau şi asta trebuie să înceteze. Poate ia o pauză, se mai gândeşte",a spus Dragnea.

Secretarul general al PSD a precizat, însă, răspunzând uneiîntrebări, că Geoană va beneficia desprijinul partidului în ceea ce priveşte preşedinţia Senatului.

"La preşedinţia Senatului, Mircea Geoană are încontinuare sprijinul PSD", a spus Dragnea.

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, luni,înainte de şedinţa BPN, că actualul lider partidului , el apreciind că Geoană trebuie să rămână în PSD şi"trebuie apărat în poziţia lui de preşedinte al Senatului".

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminicăseară, agenţiei MEDIAFAX, că fostul lider al partidului, Mircea Geoană nu maipoate continua să vorbească împotriva PSD din calitatea de membru al PSD şi căluni, .

Preşedintele PSD, Victor Ponta, declara, vineri, la RFIRomânia, că atitudinea lui Mircea Geoană faţă de PSD trebuie lămurită şi că acestlucru se va întâmpla în această săptămână, în sensul în care actualulpreşedinte al Senatului trebuie să decidă dacă mai vrea sau nu să rămână înpartid.

Mircea Geoană spunea, la rândul său, că este "maipesedist ca oricând" şi pleda pentru discuţii în partid, nu prin presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine