2020-08-05 14:36

Elena Udrea, acuzată că a spart sediul PDL

 |  18:39
Elena Udrea, acuzată că a spart sediul PDL

Deputatul Dănuţ Liga susţine că preşedinta Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, prin consilierii ei, ar fi spart uşa biroului Secretariatului General de la sediul central al organizaţiei şi ar fi preluat “abuziv” gestiunea regăsită acolo. Acesta a mai spus că până în acest moment nu i s-a comunicat faptul că nu ar mai deţine funcţia de secretar general în cadrul Organizaţiei PDL Bucureşti.

”Deputatul Dănuţ Liga îi solicită Elenei Udrea decenţă, calm şi responsabilitate în comportament, după ce aceasta prin consilierii ei au spart uşa Biroului Secretarului General Bucureşti din sediul PDL Modrogan nr. 22, preluând într-un mod abuziv toată gestiunea Secretariatului General. Aceste manifestări necontrolate sunt total incompatibile unui politician cu pretenţiile doamnei Udrea şi nu fac cinste poziţiei de preşedinte al unei organizaţii de partid”, apare într-un comunicat de presă sub semnătura lui Dănuţ Liga. “Şi chiar dacă s-ar fi renunţat la funcţia de secretar general, acest lucru trebuia făcut la un mod civilizat, amiabil. În cadrul Biroului Permanent al PDL nu s-a discutat aşa ceva”, a declarat Dănuţ Liga.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-08-06Parerea ta...

DAIANA
22 Mar 2012

e culmea culmilor, cum sa sparga consilierii lui udrea un birou, doamne ce acuzatii proaste, inainte sa faceti niste afirmatii mai bine ati gandi, cea mai mare prostie care am auzit-o.
NONAME
22 Mar 2012

uite asa cum se sparge o usa ,asa a spart-o,avind ceva care ar fi putut fi compromitzator pt ea ,a incercat si parese k a si reusit sa fie prima la dosare si dovezi de mangla ,nu o mai cocolositi atit k a furat de sa speriat banca in care deja si-a transferat toate conturile ,banii aia "imprumutati de la banca "pt nevoi nevoiase personale ....ce drak ma mai o gidilam atita k fuge si asta miine in insule cu vreun alt mare hotz!!!!poate nimereste la Guyana Franceza !?
LUCA
22 Mar 2012

cum poti sa faci asemenea afirmatii sa spui ca consilierii lui udrea ti-au spart biroul, este jalnica afirmatia aceasta, nu cred ca omenii lui udrea sunt asa,
RAZVAN
22 Mar 2012

- Nimeni nu-si fura singur caciula asa ca aceasta stire e infectata de uslisti..niste baliverne
ROMEO
22 Mar 2012

Acest Danut Liga este un misogin, un tradator si un om fara scrupule! Romania nu are nevoie de astfel de oameni!
DANMC
22 Mar 2012

Numai un om slab poate ataca o femeie. Liga,ia-te de mana cu Ponta,ati face un cuplu exceptional!
IRULETHEWORLD
22 Mar 2012

Cine-i prostu’ care sa-l ia in serios pe acest escroc de Danut Liga? Asta-i un om frustrat!
AVIRA
22 Mar 2012

Ce ma Liga,ti s-a urcat politica la cap? Atat de tampit sa fi sa arunci astfel de afirmatii in presa? Eu cred ca tu esti cu PSD-ul si iti dicteaza Felix ce sa spui…
BOBOC
22 Mar 2012

Un om de nimic daca a fost in stare sa spuna asemenea aberatii!
LAURA
22 Mar 2012

este o prostie ceea ce spune un deputat pdl , ca , consilieri lui udrea i-au spart biroul. Cea mai mare prostie care am auzit-o pana acum. Nu ar face udrea asa ceva niciodata, mai ales ca este o femeie respectata.
DIDI
22 Mar 2012

o mare prostie sa crezi asa ceva, ca, consilieri lui udrea sa iti sparga tie biroul, crezi ca alta treaba udrea nu are.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz