2019-10-18 05:15

Explozia blocului din Bacău cauzată de o conductă cu probleme din apropiere

 |  13:23
Explozia blocului din Bacău cauzată de o conductă cu probleme din apropiere

Angajaţiidistribuitorului de gaze E.ON Gaz Distribuţie au găsit o defecţiune a uneiconducte, la o distanţă de 24 de metri de imobilul afectat, marţi, de oexplozie la Bacău, dar deocamdată nu pot aprecia dacă aceasta a cauzatincidentul.

"E.ONGaz Distribuţie a identificat, împreună cu autorităţile abilitate, o defecţiunepe conducta stradală de distribuţie a gazelor naturale, la aproximativ 24 demetri de imobilul ce a fost afectat de explozie. În acest moment nu se poatepreciza dacă această defecţiune reprezintă sursa acumulării de gaze ce afavorizat explozia", se arată într-un comunicat al distribuitorului degaze.

Deasemenea, E.ON Gaz Distribuţie arată că deocamdată "nu există niciocertitudine" privind sursa acumulării de gaze în aproprierea clădirii.

Încursul nopţii de marţi spre miercuri E.ON Gaz Distribuţie a finalizat lucrărilepentru realimentarea cu gaze a consumatorilor din zonă.

Explozia,în care au fost rănite trei persoane, a fost urmată de un incendiu, la parterulunui bloc de patru etaje, care a cauzat avarierea mai multor apartamente şiautoturisme aflate în apropiere.

Înurma exploziei, planşeul dintre parter şi etajul întâi al scării A a bloculuis-a prăbuşit, cinci apartamente fiind avariate, dintre care două au fostdistruse în totalitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray