2020-06-04 08:37

Fata de 16 ani şi 13 kilograme a decedat marţi dimineaţă

 |  13:47
Fata de 16 ani şi 13 kilograme a decedat marţi dimineaţă

Adolescentade 16 ani, dintr-o comună băcăuană, care cântărea 13 kilograme şi care a fost adusă în stare gravă la spitalîn urmă cu două săptămâni, după ce mama acesteia a chemat ambulanţa pe motiv căfata era răcită şi nu mai mâncase de o lună, a murit marţi.

Directorulmedical al Spitalului Judeţean de Urgenţe Bacău, Daniel Ceucă, a declarat căîncă de la internare, în urmă cu două săptămâni, fetei nu i s-a dat nicio şansăde supravieţuire, precizând că starea adolescentei s-a degradat progresiv de lainternare şi până marţi când a decedat.

"Înciuda tratamentelor intensive pe care le-a primit, adolescenta de 16 ani adecedat", a spus Daniel Ceucă.

Fata,în vârstă de 16 ani, provenind dintr-o familie din comuna Bereşti Bistriţa,judeţul Bacău, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul de Pediatrie dinBacău, la începutul lunii noiembrie. Adolescenta cântărea doar 13 kilograme.Medicii de la Spitalul de Pediatrie i-au pus diagnosticul de "casexie,tetrapareză spastică, retard neuromotor sever şi escare fesiere".

Lacâteva zile, fata a fost transferată la Secţia de chirurgie infantilă aSpitalului Judeţean de Urgenţe Bacău.

Deasemenea, pe numele mamei fetei de 16 ani a fost întocmit dosar penal pentrurele tratamente aplicate minorului. Femeia a mai fost cercetată pentru aceleaşiacuze şi în 2006, declara, în urmă cu două săptămâni, purtătorul de cuvânt alInspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, Valerica Manole.

Miercuri,medicii legişti vor face necropsia fetei pentru a stabili cu exactitate cauzeledecesului, iar în funcţie de rezultatul acesteia poliţiştii vor stabili gradulde vinovăţie al mamei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine