2020-04-10 04:00

Femeie din Timişoara, jefuită de 200.000 de euro de doi indivizi

 |  12:07
Femeie din Timişoara, jefuită de 200.000 de euro de doi indivizi

Doi bărbaţi au intrat în locuinţa unei femei dinTimişoara, care era singură acasă, au ameninţat-o şi i-au furat banii şibijuteriile, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, potrivit informaţiilorfurnizate de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, MarinelaApostolache.

Jaful s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri,într-o casă din localitatea Ghiroda, aflată lângă Timişoara, unde o femeie învârstă de 62 de ani era singură acasă, în locuinţa fiicei sale, care esteplecată în concediu.

Conform sursei citate, doi bărbaţi au intrat peste femeieîn casă, au imobilizat-o şi au ameninţat-o."Persoana de 62 de ani arelatat că în timp ce se afla în casa fiicei sale au intrat peste ea doibărbaţi, au imobilizat-o şi au ameninţat-o, după care au furat bani şibijuterii", a declarat Apostolache.

Surse judiciare spun că prejudiciul este de aproximativ200.000 de euro, iar din primele declaraţii ale femeii se pare că banii şibijuteriile nu erau într-un seif.

După comiterea jafului, femeia a mers la secţia depoliţie din comună, în jurul orei 02.20, iar la faţa locului au ajuns mai multeechipe de poliţişti care audiază martori şi ridică probe.

Femeia le-a mai spus poliţiştilor că se afla în locuinţafiicei sale pentru a avea grijă de casă cât aceasta şi soţul său erau plecaţiîn concediu.

De asemenea, femeia le-a mai spus poliţiştilor că nu ştiadespre existenţa banilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine