2020-02-26 19:37

FIDEL CASTRO: Osama ben Laden este agent CIA

 |  13:51
FIDEL CASTRO: Osama ben Laden este agent CIA

Liderul cubanez, Fidel Castro, crede că liderul reţeleiteroriste al-Qaida, Osama ben Laden, este plătit de CIA şi citează ca sursă ainformaţiei site-ul WikiLeaks, relatează The Guardian, în ediţia online desâmbătă.

Castro s-a întâlnit cu scriitorul lituanian Daniel Estulin,cunoscut pentru teoriile conspiraţiei referitoare la planuri de dominaţie alumii, spunându-i acestuia că benLaden lucrează pentru Casa Albă.

"(Fostul preşedinte american, George W.) Bush nu a dusniciodată lipsă de sprijin din partea lui ben Laden. Acesta îi erasubordonat", a spus Castro, conform cotidianului Partidului ComunistCubanez, Granma. "Oricând avea Bush nevoie să sporească teama şi să ţinăun mare discurs, ben Laden apărea, ameninţând oamenii cu o poveste despre ceurma să facă", a afirmat Castro.

El a adăugat că miile de pagini de documente secrete americane publicate deWikiLeaks arată pentru cine lucrează cu adevărat ben Laden. "WikiLeaks a arătat că (ben Laden) estecu adevărat agent CIA. A dovedit cu documente", a spus el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-20

Mai multe imagini:
FIDEL CASTRO: Osama ben Laden este agent CIA
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine