2019-08-18 16:13

Fostul prefect de Cluj, Călin Platon, va fi eliberat după ce a accidentat grav o femeie şi i-a ucis bebeluşul

 |  16:25
Fostul prefect de Cluj, Călin Platon, va fi eliberat după ce a accidentat grav o femeie şi i-a ucis bebeluşul

Fostulprefect de Cluj Călin Platon, arestat după ce a accidentat pe o trecere depietoni o femeie şi un copil în vârstă de trei luni, acesta din urmă murind, vafi pus în libertate după ce Tribunalul Cluj a admis, miercuri, recursulînaintat de acesta împotriva deciziei de prelungire a mandatului.

TribunalulCluj a judecat, miercuri, recursul înaintat de fostul prefect Călin Platonîmpotriva unei sentinţe a Judecătoriei Cluj-Napoca, de prelungire a mandatuluide arestare cu 60 de zile.

Judecătoriiau admis recursul lui Platon şi au dispus punerea acestuia de îndată înlibertate.

Platon areinterdicţia de a părăsi ţara.

SentinţaTribunalul Cluj este definitivă.

La sfârşitullunii august, fostul prefect al judeţului Cluj Călin Platon a lovit cu maşina ofemeia şi pe copilul acesteia, care se aflau pe o trecere de pietoni, în urmaaccidentului cele două victime fiind transportate în stare gravă la spital.

Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Rutiere Cluj, Sorin Precup, declara că accidentul a avutdrept cauză neacordarea de prioritate pietonilor - o femeie în vârstă de 32 deani, care traversa strada împingând un cărucior în care se afla un copil detrei luni.

În urmaaccidentului, atât femeia, cât şi copilul acesteia au fost duşi la Unitatea dePrimire a Urgenţelor (UPU) Cluj-Napoca. Micuţul, care a suferit traumatismeintracraniene extrem de grave, a fost operat la Clinica de Pediatrie, după carea fost trimis la Clinica de Neurochirurgie.

Ulterior,bebeluşul de trei luni a murit, surse din cadrul Clinicii de Neurochirurgie dinCluj-Napoca spunând că şansele de supravieţuire ale acestuia erau ca şiinexistente.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray