2020-02-19 18:40

Fostul premier israelian Ariel Sharon, aflat în comă, va fi mutat în propria locuinţă - presă

 |  16:53
Fostul premier israelian Ariel Sharon, aflat în comă, va fi mutat în propria locuinţă - presă

Fostulpremier israelian Ariel Sharon, aflat în comă de patru ani şi jumătate, urmeazăsă fie mutat la ferma sa din deşertul Negev, deşi starea lui nu s-a modificat.

Stareafostului premier israelian nu s-a modificat, el fiind în prezent în CentrulMedical Chaim Sheba din centrul Israelului. Cu toate acestea, potrivitsite-ului Ynetnews.com, fostul premier ar urma să fie mutat la ferma Sycamoredin deşertul Negev, împreună cu aparatele medicale care îl ţin în viaţă.

Potrivitziarului Yediot Ahronoth, în ultimele zile au fost făcute pregătiri pentrumutarea fostului premier la ferma unde este înmormântată soţia sa Lily. Mutareaar urma să aibă loc peste câteva zile, iniţial pentru o perioadă de probă. Dacămedicii vor vedea că la fermă există aparatura şi condiţiile necesare pentrumenţinerea în viaţă a fostului premier, Sharon va rămâne acolo.

Casa a fostpregătită pentru a-l primi, existând aparatură medicală şi un ascensor pentrua-l transporta la etajul doi.

ArielSharon, în vârstă de 82 de ani, este în comă din ianuarie 2006, iniţial fiindinternat în Spitalul Hadassah Ein Kerem din Ierusalim, iar ulterior fiind mutatla centrul medical Chaim Sheba din Tel Hashomer (centrul Israelului).

Presaisraeliană relatase că medicii recomandaseră mutarea lui Sharon în propriacasă. Cu toate acestea, potrivit Yediot Arhonoth, de data aceasta mutarea afost cerută de fiii lui Sharon, Gilad şi Omri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine