2020-02-18 00:46

Frumoasele din politica românească: Bianca Jurcă i-ar lua locul Elenei Udrea VEZI FILM

 |  19:55
Frumoasele din politica românească: Bianca Jurcă i-ar lua locul Elenei Udrea VEZI FILM

Femeile frumoase au mai multsucces în politică. Este părerea unei tinere din Banatcare visează să ajungă departe. Are şi un model cunoscut: Elena Udre. După ce apus umărul la campaniile electorale, tânăra Bianca Jurcă a rămas să înveţepolitica, alături de greii PD-L din Timiş. Bianca nu e singura care îşi bazeazăreuşita pe frumuseţe. Alte feţe cunoscute de pe podium-urile de prezentare auajuns să lucreze în cabinetele unor miniştri, transmite Realitatea.net,

BiancaRoxana Jurcă. La 25 de ani este consilier al unei direcţii deconcentrateconduse de mama sa. Aceeaşi funcţie a avut-o şi la Prefectura Timiş, deunde a fost dată afară, după ce ar fi dezvăluit informaţii din viaţa privată aprefectului.

"Trebuie să fac programul şefului, să găsesc scuzedacă nu poate fi deranjat. Din câte am remarcat, prefectul nu consumă orice.Preferă fructele, iaurturi, mâncăruri sănătoase. (...) Peste cinci ani, mă vădun foarte abil om de afaceri şi poate, cine ştie, o să mă implic în politică.Elena Udrea a făcut-o şi a avut succes. (...) Nu sunt înregimentată politic, amparticipat la campania electorală a PD-L mai mult de distracţie. Din PD-L, celmai mult îmi place de domnii Ostaficiuc şi Borza", declara, laacel moment Bianca, pentru un ziar local.

Biancase autoproclamă secretara deputatului Valeriu Tabără, proaspăt ministru alAgriculturii.

"Unde scrie că politicaeste lumea bărbaţilor? Femeile care sunt frumoase au mai mult succes în politică.Frumuseţea e o rampă de lansare. Mă gândesc să intru serios şi în politică. Moda e un hobby. Adorhainele şi maşinile frumoase. În timpul liber navighez pe internet, mă uit laTom şi Jerry. Am luat locul 3 Miss România 2008 (...) ”, scrieBianca pe site-ul personal.

"LaMinisterul Agriculturii directorul de cabinet, nu e vorba de secretară, dealtceva, este domnul Gheorghe Vaida, pe lângă el am specialişti pe domeniiabsolut necesare ministerului", spune ministrul Agriculturii. Despretânăra Bianca Jurca, ministrul Tabără spune: "a făcut parte din echipatineretului PDL de la timiş, care a fost angajată în campania electorală. Şimama dânsei lucrează şi este membră la noi. De la 1 septembrie 2010, nu mailucrează absolut deloc, în niciun domeniu, alături de echipa mea".

Înfaţa camerei de filmat, Bianca recunoaşte că informaţiile de pe site nu suntadevărate. Oricum, cea care o ţine în politică e experienţa. "Nu, nu suntconsiliera dânsului (n.red. Valeriu Tabără) pentru că nu sunt în măsură, înprimul rând". Bianca mai spune că i-ar plăcea să-i ia locul Elenei Udrea."Mi-ar plăcea să fiu ministru al turismului".

Unalt model, posesoare a titlului de Miss România în 2002,


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine