2020-07-04 02:54

George Michael s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri

 |  16:23
George Michael s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri

GeorgeMichael s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, dupăce cântăreţul britanic şi-a avariat automobilul, în luna iunie, izbindu-se defaţada unui magazin fotografic din Londra, informează contactmusic.com.

GeorgeMichael a fost anchetat la începutul lunii iulie, după ce a pierdut controlulautomobilului Range Rover pe care îl conducea şi a avariat faţada magazinuluifoto Snappy Snapp din Hampstead, un cartier din nordul capitalei britanice, înapropiere de reşedinţa sa. Cântăreţul britanic a fost plasat ulterior în regimde eliberare condiţionată.

Cântăreţula apărut în faţa unui tribunal londonez pe 24 august şi a pledat vinovat laacuzaţia de posesie de canabis şi conducere a automobilului sub influenţadrogurilor.

GeorgeMichael a dezvăluit recent că s-a internat într-o clinică pentru tratareadependenţei de droguri, unde va urma un program de detoxifiere de 14 zile.Anunţul a fost făcut într-un mesaj postat de starul britanic pe site-ul săupersonal, prin care a ţinut să le mulţumească fanilor pentru sprijinul şiurările lor de bine.

Tribunalulbritanic a decis drept pedeapsă provizorie suspendarea pe şase luni apermisului de conducere al artistului, în aşteptarea unei decizii definitive,ce va fi pronunţată pe 14 septembrie. Magistratul a declarat că toate"opţiunile rămân deschise, inclusiv închisoarea".

Aceastaeste pentru a şaptea oară când George Michael, care a recunoscut în mod publiccă este un consumator constant de canabis, este cercetat de poliţia britanicăpentru provocarea unui accident rutier.

În2009, starul britanic a fost arestat pentru conducere sub influenţa drogurilor,după ce automobilul său Land Rover s-a ciocnit cu un camion, pe autostrada A34din comitatul Berkshire.

Îniunie 2007, cântăreţului britanic i s-a anulat permisul de conducere pentru operioadă de doi ani, după ce artistul a recunoscut, în timpul unui proces, că acondus sub influenţa drogurilor. El a fost anchetat în acea perioadă pentruavarierea a trei automobile parcate în mod regulamentar şi pentru fugă de lalocul accidentului.

GeorgeMichael a fost de două ori arestat şi pentru posesie de canabis. De altfel, înultimii ani, cântăreţul a fost arestat de mai multe ori pentru că a fostsurprins adormit la volan din cauza drogurilor sau a alcoolului.

MagazinulSnappy Snaps se află în apropiere de Hampstead Heath - un bar gay unde GeorgeMichael a fost surprins în timp ce făcea sex, în urmă cu trei ani -, dar şi dereşedinţa sa din cartierul Highgate.

Artistula mai fost arestat, în aprilie 1998, pentru acte indecente într-o toaletăpublică din Los Angeles. După incident, Michael a încheiat ani întregi despeculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că estehomosexual. În urma "evenimentului", Michael a scris un cântec,"Outside", ale cărui versuri şi videoclip au fost inspirate deincidentul din toaletă.

În2006, George Michael, care a vândut peste 100 de milioane de albume cu hituriprecum "Careless Whisper" şi "Faith", a înfuriatreprezentanţii organizaţiilor de sănătate caritabile din Marea Britanie după cea dat un interviu televizat, în timpul căruia a fumat canabis şi a declarat:"Chestia asta mă ajută să mă menţin sănătos şi fericit".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz