2019-10-15 20:22

George W. Bush dezvăluie că ordonase doborârea avioanelor de pasageri pe 11 septembrie 2001

 |  13:15
George W. Bush dezvăluie că ordonase doborârea avioanelor de pasageri pe 11 septembrie 2001

Fostulpreşedinte american George W. Bush afirmă că ordonase doborârea avioanelor depasageri suspecte pe 11 septembrie 2001, precizând, în memoriile sale, că iniţialcrezuse că avionul prăbuşit în statul Pennsylvania fusese doborât, informeazăDaily Mail.

Ulterior,preşedintele a aflat că pasagerii se luptaseră cu teroriştii şi îi forţaseră sărenunţe la planul de prăbuşire a avionului pe Casa Albă.

Fostul preşedinteamerican George W. Bush a prezentat viitoarea sa carte "DecisionPoints", care urmează să fie publicată la 9 noiembrie.

Cartea începe cufraza "A fost o simplă întrebare, vă amintiţi ultima zi în care nu aţiconsumat alcool?", după care Bush descrie modul în care a depăşitproblemele cu alcoolul din tinereţe. De altfel, fostul preşedinte povesteştecum s-a împrietenit cu regele Abdullah al Arabiei Saudite în cursul unei vizitela ferma sa din Texas. Fiind iritat de atitudinea preşedintelui american faţăde Israel şi conflictul palestinian, Abdullah, care nu era încă rege, hotărâsesă plece de la ferma preşedintelui american. Dar a văzut un curcan pe o stradăşi a considerat că este un semn de la Allah.

În capitolulintitulat "Celulele Stem", Bush afirmă: "Am simţitresponsabilitatea de a exprima convingerile în favoarea vieţii şi de a conduceţara spre ceea ce Papa Ioan-Paul al II-lea a numit cultura vieţii". Bushdescrie şi emoţionanta întrevedere pe care a avut-o în iulie 2001 la reşedinţaPapei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray