2020-02-24 06:51

Gheorghiţă Corbu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL Constanţa

 |  17:44
Gheorghiţă Corbu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL Constanţa

Vicepreşedintele PDL Constanţa, Gheorghiţă Corbu, ademisionat, luni, din funcţie, reclamând modul în care este gestionată filialajudeţeană.

Corbu a declarat că a decis să renunţe la această funcţiedin cauza "incapacităţii" preşedintelui PDL Constanţa, Mircea Banias,de a conduce organizaţia de la Constanţa.

De asemenea, Corbu mai susţine că există o lipsă depreocupare la nivelul PDL Constanţa privind punerea în aplicare a deciziilorGuvernului.

Totodată, Gheorghiţă Corbu susţine că nu este de acord cuceea ce s-a întâmplat la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Constanţa,desfăşurat sâmbată şi unde membrii de partid s-au împărţit în două tabere şi aucreat un adevărat scandal în faţa a sute de persoane.

Corbu a mai spus că nu intenţionează să demisioneze dinpartid.

Gheorghiţă Corbu a fost director al SAPARD România înperioada 2004 - 2005.

Sedinţa de validare a conducerii organizaţiei municipalea PDL Constanţa s-a încheiat, sâmbătă, cu un rezultat contradictoriu alvotării, din cauza faptul că au existat două comisii de numărare a opţiunilor,una validând alegerea Mariei Stavrositu la organizaţia municipală, cealaltăinfirmând-o.

Contestaţia privind alegerile din organizaţia PDLConstanţa va fi analizată de Comisia de etică şi litigii a partidului, adeclarat, luni, secretarul executiv Elena Udrea, după şedinţa BPN al PDL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine