2020-04-03 21:38

Gigi Becali: Dă-te-n (...) mă-tii de zdreanță!

 |  23:38
Gigi Becali: Dă-te-n (...) mă-tii de zdreanță!

Deși în ultima vreme este mult maităcut, Gigi Becali nu și-a uitat năravurile. Patronul Stelei l-a înurat în direct la o emisiunetv pe patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, transmite Realitatea.net.

Imaginea 1/1

Totula început de la o discuție despre anularea amicalului dintre Steaua și Real Madrid. Întrebat dacă a fostcontactat de Steaua pentru a amâna meciul de campionat pentru ca roș-albaștrii să joace cu Real Madrid,Porumboiu a declarat că nu a discutat cu nimeni despre acest subiect.

"Nune-a întrebat nimeni nimic, măcar așa din bun-simț. Nu am avut nici măcar un punct de vedere. Să nu sespună că din cauza noastră nu s-a jucat Steaua - Real Madrid. Un joc cu Real eun joc cu Real, chiar dacă e amical. Nu am ce să spun despre tema asta, am față de prost să-mi dau cu părerea dacăaș fi acceptatsau nu când pe mine nu m-a întrebat nimeni?", a spus Porumboiu la GSP TV.Deși era o declarație diplomat, i-a stârnit o reacție necontrolată a lui Gigi Becali.Patronul Stelei a intervenit prin telefon și l-a înjurat pe Adrian Porumboiu.

"Domnul Porumboiu își cam dă cu părerea. Nici n-am discutat despre o amânare și el vorbește de respect. Dă-te-n ***** mă-tii de zdreanță.", a urlat Becali.Porumboiu , care inițial nu a auzit spusele șefului din Ghencea, a replicat. "Eu nu am înțeles ce a spus Becali, dar nu accpetsă fiu jignit. O fi și Maradona acum, e și Maica Tereza, e și Maradona".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine