2020-02-19 18:37

Gorj: Cinci nuntaşi care dansau hora pe şosea au fost răniţi după ce au fost loviţi de o maşină

 |  13:58
Gorj: Cinci nuntaşi care dansau hora pe şosea au fost răniţi după ce au fost loviţi de o maşină

Cincipersoane care participau la o nuntă au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spreduminică, în timp ce dansau hora pe un drum european, în localitatea gorjeanăCocoreni, fiind izbite în plin de o maşină condusă de un tânăr de 22 de ani..

"Plecamspre Craiova şi se terminase hora, iar ei începuseră să se despartăgrupuri-grupuri. Nu am mai putut să îi evit pentru că mi-au apărut brusc înfaţă. Viteză nu aveam pentru că polecasem de câteva sute de metri de la poartăde la tata", a declarat Marian Dună, şoferul implicat în accident, acestamenţionând şi că, iniţial, restul nuntaşilor l-au luat la bătaie până când l-aurecunoscut ca fiind de la ei din sat.

Treibărbaţi şi două femei au fost accidentate, o persoană fiind transportată înstare gravă la Spitalul Judeţean din Craiova. Restul răniţilor au fost aduşi cupatru ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Târgu Jiu, medicul AlinaBumbaru precizând că starea acestora este stabilă şi că nimeni nu este înpericol.

Şoferulde 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.Tânărul este anchetat pentru vătămare corporală din culpă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine