2020-02-26 17:55

Iaşi: Un muncitor al unei firme de construcţii a murit după ce a căzut de pe un bloc cu patru etaje

 |  16:14
Iaşi: Un muncitor al unei firme de construcţii a murit după ce a căzut de pe un bloc cu patru etaje

Un muncitor al unei firme de construcţii din Iaşi a muritmiercuri, după ce a căzut de pe un bloc cu patru etaje, în timp ce lucra lamansardarea imobilului, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) declanşând oanchetă în acest caz.

Incidentul s-a petrecut în cartierul ieşean Nicolina,victima fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani, angajat ca sudor al unei firmede construcţii din Iaşi.

Potrivit şefului Inspectoratului Teritorial de MuncăIaşi, George Andrei Albulescu, muncitorul a mers spre marginea blocului, pentrua lua o scară, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la o înălţime de 17metri.

La faţa locului a sosit un echipaj SMURD care a încercatresuscitarea bărbatului timp de câteva zeci de minute, fără a se reuşi să-lmenţină în viaţă.

ITM Iaşi a declanşat o anchetă în acest caz.

"Un inspector al ITM s-a deplasat la faţa locului.Angajatul lucra la firma de construcţii respectivă din anul 2009 şi nu aveacontract de muncă. De asemenea, perimetrul blocului nu era asigurat cu plase deprotecţie. Urmează să stabilim exact cauzele accidentului şi vinovăţiile înacest caz", a declarat şeful ITM Iaşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine