2020-02-28 15:10

Ilie Dumitrescu: Este o grupă foarte grea, o provocare pentru toată lumea

 |  17:52
Ilie Dumitrescu: Este o grupă foarte grea, o provocare pentru toată lumea

Antrenorulechipei Steaua, Ilie Dumitrescu, a declarat, vineri, la revenirea din Elveţia,unde s-a desfăşurat returul play-off-ului Ligii Europa împotriva formaţieiGrasshoper Zürich, că grupa în care a fost repartizată gruparea bucureşteanăeste una foarte grea.

"Esteextraordinar pentru noi, pentru antrenori, pentru jucători. Este o provocarepentru toată lumea, o grupă foarte grea", a spus Dumitrescu.

MijlocaşulDorel Stoica crede că Steaua are şanse de calificare în faza următoare acompetiţiei. "Este o grupă foarte frumoasă. Normal că Steaua are şanse decalificare, altfel nu mai jucam. Vom lupta de la egal la egal cu toatălumea", a subliniat Stoica.

FundaşulOctavian Abrudan se simte onorat că va evolua împotriva unor formaţii precum FCLiverpool sau Napoli. "Liverpool şi Napoli sunt două echipe foarte bune.Sunt şanse, mereu sunt şanse şi este o onoare să joci cu astfel de echipe. ŞiUtrecht este o echipă bună, vor fi meciuri frumoase. La acest nivel nu mai suntadversari slabi", a adăugat Abrudan.

FormaţiaSteaua va evolua în grupa K a Ligii Europa, cu echipele Liverpool (Anglia),Napoli (Italia) şi FC Utrecht (Olanda), conform tragerii la sorţi de vineri, dela Monte Carlo. Faza grupelor începe la 16 septembrie şi se încheie la 16decembrie.

FormaţiaSteaua s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, îndeplasare, la loviturile de departajare, scor 4-3 (0-0, 0-1), echipa elveţiană GrasshopperZürich, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine