2020-02-26 19:12

Ilie Năstase către o ziaristă: Dă-te-n morţii mă-tii! Îţi sparg faţa. VEZI FILM

 |  10:04
Ilie Năstase către o ziaristă: Dă-te-n morţii mă-tii! Îţi sparg faţa. VEZI FILM

Fostultenismen şi-a vărsat nervii în centrul Timişoarei pe o jurnalistă care-l filma.A ameninţat-o şi înjurat-o în timp ce se plimba cu iubita sa, fosta vedetăPlayboy, Brigitte Sfăt. În urmă cu doi ani, un jurnalist de la EvenimentulZilei susţinea că Năstase l-ar fi ameninţat cu moartea, transmite Realitatea.net.

IlieNăstase are probleme cu jurnaliştii. Mai precis cu o ziaristă pe care ar fiameninţat-o şi înjurat-o în urmă cu o lună, deranjat că aceasta îl poza,relatează .

Năstase are de ceva vreme orelaţie cu fosta vedetă Playboy Brigitte Sfăt, cea care a făcut închisoarevreme de mai bine de doi ani, după ce a fost condamnată pentru că ar ficomandat sechestrarea unui partener de afaceri.

Potrivit Năstase a declarat că incidentul ar fi avut loc în urmă cu o lună, iar ziaristadin Timişoaral-ar fi agasat: “Am ieşit de la un restaurant şi am fost liniştit. Nu vreau săfiu deranjat. Eu nu mă duc să mă iau de el că merge pe stradă.Eu nu sunt omrău, dar dacă vine şi mă ia cu răul în faţă şi cu un aparat pe care mi-l puneîn faţă, reacţionez şi eu. Ea (n.r. jurnalista) nu are dreptul asupra mea maimult decât am eu dreptul asupra ei. Şi când o să se dea o lege în care spune căcel care vine şi mă deranjează face şi el puşcărie cum fac şi eu dacă îl bat peel, atunci o să meargă bine România”, spune Năstase.

Înregistrarea care îlsurprinde pe Năstase înjurând-o şi ameninţând-o pe jurnalistă a fost publicatăde blogul .


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine