2019-07-23 04:22

Imagini cu poliţişti înarmaţi la mitingul de la Cotroceni VEZI FILM

 |  11:28

Unii dintrepoliţiştii care au participat la mitingul de la Cotroceni din 24 septembrie aufost înarmaţi. În cadrul emisiunii Realitatea te priveşte au fost prezentateimagini în care apar câţiva poliţişti înarmaţi, imaginile furnizate de reprezentanţiiMinisterului de Interne, transmite Realitatea.net.

Poliţiştii care auparticipat la mitingul de săptămâna trecută aveau asupra lor caschete în plus,cel mai probabil pentru a le folosi în semn de protest. Cel puţin asta reiesedin imaginile furnizate jurnaliştilor de reprezentanţii Ministerului de Interne.Unii dintre ei riscă sancţiuni disciplinare, iar alţii s-au ales deja cu dosarepenale.

Un alt reproş aduspoliţiştilor: unii au venit la miting cu armele asupra lor. Acest lucru esteinterzis expres de legea privind adunările publice.

Cel puţin cinci poliţiştiau fost fotografiaţi sau filmaţi având armele la ei la mitingul din 24septembrie de la Palatul Cotroceni. Ei au fost identificaţi în urma analizăriiimaginilor de la protest.

Au fost strânse toateimaginile şi fotografiile făcute în timpul mitingului de către forţele deordine, au spus surse din MAI pentru NewsIn.În urma vizionării imaginilor, au fost identificaţi cinci poliţişti care aveauasupra lor arme, fiind totodată identificaţi şi cei care au aruncatşepcile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray