2019-08-20 17:28

Încă 25 de cadavre au fost descoperite la complexul In Amenas, Algeria

 |  15:02
Încă 25 de cadavre au fost descoperite la complexul In Amenas, Algeria

Unităţi de trupe speciale algeriene au descoperit, duminică, 25 de cadavre ale unor ostatici în cursul operaţiunii de deminare a complexului de exploatare a gazelor naturale In Amenas din sud-estul Algeriei, transmite RIA Novosti.

Islamiştii care s-au refugiat pe teritoriul complexului au reuşit în ultimele zile să arunce în aer o parte a acestuia şi au încercat de două ori, fără succes, să incendieze fabrica de industrializare a gazelor.

Militarii, care cercetează în prezent zona, au avertizat că ar putea descoperi noi cadavre de ostatici sau ale teroriştilor.

Recent, ministrul algerian al comunicaţiilor Mohamed Said a afirmat că bilanţul victimelor ar putea fi „revizuit în creştere”.

Conform celui mai recent bilanţ, în urma asaltului asupra complexului de exploatare a gazelor din deşertul algerian au fost eliberaţi 685 de cetăţeni algerieni şi 107 angajaţi străini. A fost eliminat întregul comando al teroriştilor - 32 de persoane, iar autorităţile de la Alger au anunţat sâmbătă moartea a 23 de ostatici algerieni şi străini în cursul atacului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639868-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray